Basketsektion

www.tiamatica.com

Kingfishers IF är Malmös lilla basketbollklubb. Vi är aktiva i hela Malmö och kända under namnet “Kingfishers” – och i våra lag möts barn och unga från hela staden.

Att börja spela basket hos oss är enkelt. Idag bedriver vi verksamhet endast för unga spelare. Alla våra unga spelare är nybörjare så några förkunskaper är ej nödvändiga för att starta träna med oss.

Vi har inget kösystem och under hela året brukar vi kunna ta emot alla barn och unga som vill börja spela basket. Vi tar emot nya spelare hela året och på grund av detta tillämpar terminbetalningar för att minska kostnader till föräldrarna. Man får provträna två träningar innan det är dags att betala tränings och medlemsavgift.  

Vill du inspirera och motivera?


Intresset för att spela basket i Kingfishers är väldigt stort och vi söker därför fler tränare! Vi har idag 3 ideellt engagerade tränare till våra barn-, ungdoms- och elitlag. 

För att kunna möta det stora intresset som finns söker vi nu efter fler tränare. Vi behöver framförallt tränare till våra två nystartade lag för pojkar och flickor som är nya i sporten. 

Våra tränaruppdrag är ideella. Vi erbjuder dig introduktions-utbildningar, coachträffar och clinics samt en delaktighet i att gemensamt utveckla vår förening. Om du är intresserad av att engagera dig som tränare så hör gärna av dig till Mladen på: kingfishers.bbk@gmail.com

Obs! Kolla gärna i din skräpkorg att vårt svar inte hamnat där om du mejlar oss!


Mer information om föreningen hittar ni under menysidan Föreningen och hur man blir medlem under sidan Medlemsavgifter. Dessutom står information om hur man börjar spela i respektive träningsgrupp/lag sida.