Medlemsavgifter

http://www.tiamatica.com

Hej alla spelare i Kingfishers Idrottsförening.

Styrelse för Kingfishers IF har tagit fram beslut om medlemsavgifter, tränings och tävlings avgifter som ska betalas av samtliga som tränar basket med oss. Att börja spela basket hos oss är enkelt. Idag bedriver vi verksamhet endast för unga spelare. Alla våra unga spelare är nybörjare så några förkunskaper är ej nödvändiga för att starta träna med oss.

Vi har inget kösystem och under hela året brukar vi kunna ta emot alla barn och unga som vill börja spela basket. Vi tar emot nya spelare hela året och på grund av detta tillämpar terminbetalningar för att minska kostnader till föräldrarna. Man får provträna två träningar innan det är dags att betala tränings och medlemsavgift.  

Medlemsavgift för år 2024 är 500 kr
Träningsavgift för Hösttermin 2024 är 950 kr
Totalt att betala för hösttermin 2024 = 1450 kronor

Herrlag Division 3 – Hösttermin 2024 – tävlingsavgift 450 kr.
Pojklag i seriespel – Hösttermin 2024 – tävlingsavgift 450 kr.

Betalning av medlemsavgiften ska vara inbetalt till föreningens bankgiro konto eller swish nr nedan. Anmälan är bindande och inga betalningar återlämnas. Betalning gäller för hösttermin 2024. 

Betalas in till föreningens Bankgiro konto: 5361-7254
Swish nr: 123 140 40 03

Förening erbjuder syskon rabatt med 250 kronor på träningsavgift per 2:a barn osv.

Obs!

I fall att ni har varit med i föreningen under vårtermin 2024 och har redan betalat medlemsavgift för 2024, då kan ni betala in bara träningsavgift för hösttermin 2024.
Hösttermin träningsavgift: 950 kronor

Obs!

Vid inbetalning av medlemsavgiften se till att ni skriver in vem betalningen avser med namn och efternamn, samt personnummer alla siffror, så att vår kassör kan veta vem har betalat avgiften. Via fullständiga personnummer redovisar vi träningsnärvaro till kommunen och riksidrottsförbundet så att föreningen kan delvis finansiera sin verksamhet även i framtiden.

Obs! 


Vi tränar v.32-v.22 och följande månader:
Vårtermin: Januari, Februari, Mars, April, Maj
Hösttermin: Augusti, September, Oktober, November, December.