Sponsra Kingfishers

Var med och sponsra vår fina ungdomsverksamhet och seniorverksamhet.

Kingfishers IF är en av Malmös basketklubbar. Med våra ca 60 medlemmar har vi basketspelare från alla delar av Malmö, från Limhamn till Segevång till Höja, Hyllie och Videdal. Vår klubb drivs framåt av volontärer som helhjärtat lägger ner timmar på att hålla i träningar, administrera halltider och besluta i frågor om hur vi för föreningen framåt.

Vi hoppas att ni ser värdet i den tid som vi lägger ner varje dag för att låta våra ungdomar upptäcka glädjen med basket. Att vara sponsor till oss ger utomordentliga möjligheter för er att marknadsföra er på alla sätt ni kan komma på. Vi arrangerar årligen flera olika arrangemang där ni alltid kan vara med och hjälpa oss att utveckla läger och finaler.

Klubben får sina intäkter till verksamheten från flera håll, exempelvis medlemsavgifter, kommunalt- och statligt stöd, kiosk och sponsring.

Sponsring kan bestå i att ett företag är matchvärd på en A-lagsmatch eller ungdomsmatch, skyltar vid basketplanen eller fotbollsplanen, matchprogram, tryck på matchställ etc.

Genom att bli sponsor till föreningen utgör ni en mycket viktig del av föreningens möjlighet till utveckling. För att ytterligare stärka vår verksamhet med utbildning av ledare, kvalitativa aktiviteter samt övrigt stöd till vår ungdomsavdelning som är grunden till vidare utveckling.


Om du jobbar på ett företag, äger ett företag eller känner någon på ett företag som du tror kan vara intresserad av att stödja Kingfishers IF:s verksamhet så kontakta oss via epost: kingfishers.bbk@gmail.com